CODE BLAUW

SCVK geeft code BLAUW af; groen licht voor veel evenementen

Word 2022 een klinkend jaar met parades, shows en taptoes? Als het aan de Stichting Combinatie Van Korpsen (SCVK) ligt zeker wel! Inmiddels staan er weer meer dan 30 taptoes op de agenda en zoeken bekende en nieuwe organisaties weer contact met de SCVK. Taptoe minnend Nederland kan weer uitkijken naar mooie optredens vanaf het voorjaar.

“De berichten uit het land zijn hoopvol”, zo begint Jeroen Meijers. Als verantwoordelijke voor de pr en marketing bij de SCVK is hij zichtbaar blij met de energie hem vanuit heel het land bereikt. “Korpsen willen graag, héél graag zelfs. De twee jaren met beperkende corona maatregelen hebben voelbaar impact gehad. “Clubs willen weer perspectief en doelen stellen” vult collega Richard van Riel aan. In mijn korte rol als voorzitter bij de stichting hebben we te maken gehad met uitzonderlijke jaren. Gemiddeld doen we bijna 50 taptoes per jaar. We zijn dan ook blij dat we dit jaar al weer meer dan 30 taptoes op de agenda hebben staan”. Tegelijkertijd zien we ook dat organisaties nog voorzichtig (moeten) zijn en te maken hebben met onzekerheden op het gebied van oa vergunningen en financien. 

Het team van de SCVK bestaat uit vrijwilligers die belangeloos organisaties en korpsen met elkaar in contact brengen om zo een mooie plaatselijke of regionale taptoe te organiseren. Naast het samenstellen van taptoeprogramma’s doet SCVK ook regie en levert ze met plezier speakers die op gepaste wijze het programma aan elkaar praten. Wil je meer weten, mail ons dan gerust via info@scvk.nl | Jeroen Meijers – marketing

Posted in: Uncategorized