De Stichting ‘Combinatie Van Korpsen’ (CVK) is het Nederlandse samenwerkingsverband van bijna alle show- en marchingbands. Sinds 1968 zijn ruim 135 showkorpsen aangesloten. De CVK werkt op non-profit-basis en vanuit een ideëel en sociaal oogpunt met als doel show- en marsmuziek nu en in de toekomst een podium te geven zodat muzikanten en publiek samen muziek kunnen beleven. Onze statuten getuigen daarvan.

De Stichting CVK heeft ruim 50 jaar ervaring met het organiseren van taptoes en muziekshows. Steeds meer relaties uit heel Nederland en België vragen of het organisatieteam van de Stichting Combinatie Van Korpsen haar kan bijstaan bij het tot stand komen van hun festiviteit. 85% van alle in Nederland georganiseerde taptoes en al een groot deel van de taptoes in België worden door ons van show- en marchingbands (korpsen) voorzien. Bij diverse optochten, bloemencorso’s en grote festiviteiten treden de korpsen van ons samenwerkingsverband op. Nagenoeg alle bestaande taptoes in Nederland vinden hun oorsprong bij de SCVK.

Het team van de stichting bestaat enkel uit vrijwilligers die vanuit hun passie voor show- en marsmuziek tijd vrijmaken om organisaties en verenigingen te ondersteunen. Met relaties in de hele muzieksector en een schat aan ervaring is de stichting CVK dé partner om een mooi evenement te organiseren.

5/5