Hans van Laar

Het nieuwe taptoe seizoen staat voor de deur en de SCVK-agenda is goed gevuld. Veel korpsen, weer méér dan in 2019, zijn gecontracteerd voor taptoes en parades door heel Nederland.

Dit goede nieuws is sinds februari overschaduwd door een droevig bericht over de gezondheid van onze gepassioneerde secretaris Hans van Laar. Zijn leven heeft een onverwachte wending gekregen door een ernstige mededeling over zijn gezondheid. Hij is geconfronteerd met een progressief ziektebeeld van een dermate karakter dat Hans direct heeft moeten besluiten zijn taken en verantwoordelijkheden over te dragen op korte termijn. Deze mededeling is op de eerste plaats voor Hans en zijn vrouw Alice heftig om te verwerken en we wensen hen beiden met hun gezin en familie alle sterkte toe. 

Hans zijn altijd aanwezige verantwoordelijkheidsgevoel en pragmatische instelling hebben geleid tot zijn verzoek om deze mededeling openbaar te maken en direct op zoek te gaan naar een waardig vervanger die in de zeer nabije toekomst zijn bestuurstaak kan overnemen. Ondertussen waarborgt SCVK alle aanvragen en afspraken. 

Het contact voor elke vereniging blijft lopen via secretaris@scvk.nl

Posted in: Uncategorized

One thought on “Hans van Laar

 1. Beste Hans

  De Koninklijke Muziekfederatie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, organisator van Taptoe Brussels wenst je te feliciteren met je erelidmaatschap bij de SCVK

  Tegelijk willen we onze dankbaarheid uitdrukken voor
  – de goeie contacten,
  – je inzet en nuchtere positieve kijk
  – de nauwkeurige uitwerking van alle projecten,…

  Samengevat, dank je wel Hans voor al het mooie dat je gerealiseerd hebt voor de showkorpsen en de taptoe-organisaties

  KMF BHG
  TAPTOE BRUSSELS

Comments are closed.