In Memoriam – Hans van Laar

Afgelopen vrijdag is in besloten kring afscheid genomen van ons ere-lid en oud bestuurder Hans van Laar. Met Hans verliezen wij een ‘vriend van de muziek”.

Hans was in zijn functie als secretaris bij de SCVK bijna altijd de brenger van goed nieuws; namelijk van optredens en geld voor de clubkas. Hij verbond organisaties en verenigingen aan elkaar om zo sámen tot een mooi evenement te komen. “Muziek verbindt” is ons credo en Hans was hiervan een drager ‘pur sang’.  Als je bedenkt hoeveel mensen mede door zijn inzet hebben kunnen genieten van de show- en marsmuziek in straten en op pleinen door heel Nederland dan besef je pas écht welke onschatbare waarde deze vrijwilliger heeft gehad. 

Hans rust zacht, we zullen zorgdragen voor jouw muziek, onze muziek. Namens 130 muziekkorpsen in Nederland, je muziekvrienden van de SCVK; Debby, Monique, Wim, Jeroen en Richard.

Posted in: Uncategorized